lauantai 14. syyskuuta 2013

Shoppailua & Arkea!

Heippa! Nyt kun on kerrankin herännyt varahin, niin aattelin tässä tylsyyksissäni tulla tekemään postauksen. :--) Joni vielä nukkuu, ja elukat. Ulkona näkyy tuo outo valoilmiö! Siispä koska on noin kaunis sää, aateltii lähteä tänää vetämään oikeen piiiiitkä lenkki Pojun kanssa. :--) Tarkotus ois tänään lähteä lappajärvelle, mutta katsotaan sitten kuinka käy. ;)

 Täs me Pojun kans aamusta. :--)

Niin joo, sain tuossa yks päivä idean maalata jotakin. Alun perin mun piti maalata ovet, mutta löysin parvekehuoneesta Jonin supparikotelon. Aloin sitä sitte maalaamaan, ja laittamaan. Se nyt kumminkin on vielä pahasti kesken, ei maalaamisen, vaan pehmusteiden, ja koristeiden osalta. 


Siinä se nyt koristaa maalattuna! Arvaako kukaan, mitä siitä tulee? ;) 
Pehmuste tulee siis tuonne sisälle, ja pieniä tikapuita tulee sinne kans. :--)

Voisin laitella tänne viimepäivien ostoksista kuvia! 

Tämä ihanainen paita löytyi kirpparilta UUTENA 0,50e!

Farkut on ystävältä. :--)

Ja tämä ihana avaimenperä 1,00e! Oli pakko saada tuo koska vanha avaimenperä kiinnosti kissaa niin paljon, että se raahas sen aina jääkaapin taakse. ;)

Sitten mun oli ihan pakko hakea tuohon kännykkään jotakin koristetta, koska en tykkää tuosta kännykän takakuoresta, saatikka tuosta kännykästä yhtään! Mun entinen kännykkähän kun meni palasiksi....ja nuo koristeet tais maksaa 0,50e?

Sitten Jonille peli. Löysin sen minkä se joskus itellee halus ostaa, nii 10,00e kirpparilta! Sillon ku toin tuota kotia, nii Joni oli vielä nukkumas. Yritin saada sitä hereille, eikä se meinannu nousta ollenkaa. Näytin sitte tota peliä, nii en oo ikää nähny kenenkää nousevan niin nopeaa sängystä ylös! :--D

Ja tämä söpö meikkilaukku!10,00e Että mä rakastuin tähän. :--) Entinen meni sisältä aivan järkyttäväksi, ku luomivärit hajos sinne sisälle.

Ja pipo 13,50e. Pakko oli ostaa uus, ku viimetalvena mun pipo ryöstettiin! :--D Mun paras pipo ikinä, mut tää saa korvata sen.

Sain pojulle myös "pannan" mitä käytän sillä sisällä. ;)



Siinä ny oli kaikki viimepäivien ostokset! Mitäs piditte? :--) 
Ps. Uutta tukkaa tulee taas seuraavassa kuussa. ;) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti