keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kynsistä vielä vähäsen!

Multa on nyt monen monen päivän aikana kyselty, missä oon laittanut nämä kynnet, ja onko geelikynnet. Eli nämä on siis akryylikynnet, jotka useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta. Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto.


Rakennekynsissä pituus on tärkeä ja yksilöllinen asia. Jos kynnet kasvavat liian pitkiksi, niitä tulee viilata lyhyemmiksi, sillä muuten ne alkavat irtoilla saadessaan kolhuja. Rakennekynttä ei leikata. Akryylikynsien poisto onnistuu hieman helpommin, kuin geelikynsien.


Itsehän mun pitäisi mennä jo kovaa kyytiä huoltamaan näitä kynsiä. Alkaa kasvamaan jo liikaa. Akryylikynnet mulle teki hyvä ystäväni, jonka blogia tästä aiheesta voitte lukea täältä Nails like this! Jos aikaa haluaa varata, niin ottakaa häneen yhteyttä, laittaminen ei maksa kuin 20e. :--) 

Mutta nyt lopetan kirjottamisen, herkutellaan Jonin kanssa, ja pian katsomaan csi:tä! <3



2 kommenttia:

  1. Ensinnäki sulta on varmaan siksi kysytty että onko nuo geelikynnet koska siinä on päällä geeliä, että siihen on saatu tuo kiilto, kuvissa sitä ei voi nähdä onko kummat.. jos on toi geelilakkaus päällä.

    VastaaPoista