lauantai 21. syyskuuta 2013

Asuntoa ja muuta mukavaa

Siis meidän asunto on aivan eri näkönen kuin ennen! Täältä siis lensi eilen kirjahylly, sohva yms. muuta roinaa poies. Heti kyllä huomas kuinka ihanan iso ja avara tästä olohuoneesta tuli! Mutta sain jopa tv-tason itelleni mitä kauan Jonilta vinguin! :--D 


Heti tuli kyllä fiksumman näkönen, ku ei oo sitä isoa, rumaa kirjahyllyä tukkimassa koko olohuonetta. :--D Nyt vaan loppu meiltä kaappitila. Onneksi löysin pari, jotka tulee meille tänään tai huomenna. :--) Sitte vielä pitäs tulla sellanen nahkanen lepotuoli, ja uus sohva!

Siinä ihana meikkauspaikkani. ;)
Koko kämppä on niin puunattu, ja tavarat järjestetty, ettei ikään ennen oo näin ollu! :--D

Nyt jopa kehtaa pyytää vieraita kylään. Sisko tulee miehensä, ja poikansa kans pian tänne. Pitää kattoa kuinka koira tottuu, ku ei oo vielä niitä nähny. :--) Sitten jos pyytäis illaksi kavereita kylään ja viettäs leffaillan herkkujen kera! :--)

Eilen kävi ihana, rakas ystäväni täälä ensimmäistä kertaa! Pariin vuoteen ei oltu nähty. Tutustuttiin lapualla 10-luokalla. Ja voin sanoa, että se oli maailman ihaninta aikaa! Tutustuin moneen ihanaan ihmiseen, ja Jonia en ois löytäny, ellen olisi lapualle menny opiskelemaan. ;)

Pinja. <3 Kuva otettu 2011 syksyllä koulussa.

Kun vaan pääsisin tuohon aikaan takaisin. <3

Loppuun vielä....
Turbolle uudet ruoka-astiat 

&

Pojulle :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti