keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maalaamista

Tänäänhän alkoi yhteishaut. Mua niin suuresti on jo monta viikkoa houkuttanu koulun penkille istua takaasi. Hain siis tänään, ja vain yhteen kouluun. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto! Mua niin on houkuttanu kaikki tuollaset ammatit yms. nyt onneksi sain edes lähetettyä sinne hakupaperit, vaikken sinne pääsiskään, mutta ainaki on yritetty. :--)

Sitten tosiaan ollaan nyt tämä kämppä järjestetty, ja pistetty sen näköseksi että täälä viihtyy myös asua. Isäkin toi mulle hyllyköitä kaksin kappalein, ja ajattelin maalata ne valkosiksi.


Vielä kesken, mutta uskon että on tänään kyllä valmiit jos noilta elukoolta kerkiää maalata. :-)

14 kommenttia:

  1. hyvä että hait edes jonnekki, mutta kai sä tajuat että sosiaali ja terveysalalle on nykään niin paljo hakijoita että sinne on todella vaikea päästä? olis kannattanu hakea johonki muualle, koska kiinnostais tietää et miten sä oot aatellu elämässäs pärjätä jos sulla ei oo peruskoulun jälkee käytynä mitää koulua? et sä voi mihinkää töihinkää päästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain sellaselle alalle joka kiinnostaa kaikista eniten, jos en pääse niin ainakin on mahdollisuus keväällä hakea uudestaan.

      Poista
  2. Edellinen kommentoija on ihan varmasti sama ano joka sai jonkin sortin pätemiskohtauksen jo siinä lemmikki kirjoituksessa. Kaippa se on jokaisen oma asia mihin hakee kouluun ja miten elämänsä elää, ei pitäis kenenkään muun persettä kutittaa tai muutenkaan kiinnostaa. :) Ja jos tämä ala kiinnostaa niin miksei hakea sinne? Miksi hakea toiselle alalle jota ei loppujen lopuksi kiinnosta paskaakaan opiskella? Hauskaa sitten tehä elämänsä hommaa joka maistu puulta jo koulussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmaan onkin! :--D Ja niin, mulle on sanottu sitä joka paikassa, että koita edes hakea alalle josta tykkäät, että ei siinä mitään menetä vaikkei pääsisikkään, että muuta paikkaa sitte vaan ettimään. :)

      Poista
  3. Itse aiemmin koulua käyneenä muiden takia kun itseni, sellaisella alalla joka ei kiinnostanu, keskenhän se jäi. Etsi vain sellaista alaa mikä kiinnostaa, älä mitään mikä vähääkään tuntuu ei kiinnostavalta. Niin ja työpaikkakin voi olla kiva, itse olisin voinut olla mieleisessäni työpaikassa vaikka kaiket päivät, tyhmänä menin kouluun vaikka olisin päässyt kuvaan työpaikkaan. Oma hyvinvointi on tärkein, sitten muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siks hainkin nyt vain yhteen kouluun, koska ei ollut vaihtoehdoissa muita mikä olisi kiinnostanut. :)

      Poista
  4. Joo niinhän se onki että kannattaa tuhlata koko elämä johonki paskaduuniin joka ei kiinnosta, hommata omakotitalo, volvo, 1,5 lasta ja kultanen noutaja. :) sehän on se mitä kaikkien pitäs haluta, right? Ihminen voi muuttaa tapojansa jos vaan haluaa ja käydä koulun ihan kunnialla loppuu. Ja satun itekki tietämään millasta homma oli kauhavan ylä-asteella, ei paljon monia kiinnostanu käydä siellä. Surullista mutta totta, siellä vihattiin toisia ihan ilman syytä vaikkei ees tunnettu. Mustaaki mustempi kaupunki/seutu asua. Mutta hei, kaikki elää tyylillään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua on aina koulunkäynti kiinnostanu, eri asia se oli juuri tuolla kauhavan ylä-asteella. Muissa kouluissahan on mennyt paremmin. :)

      Poista
  5. Kyllä huomaa että on porukka kauhavalta, samanlaine maahan lyttääminen jatkuu vielä parikymppisenäkin. Ethän sä sitä päätä kuka sinne kouluun pääsee, vai mitä? Antaa nyt kaikkien edes YRITTÄÄ, ennenku aletaa suoraa heittämään paskaa niskaan. Ootkos kovastikkin ollu Hanneen yhteydes ylä-asteen jälkeen? Näytät tietävän niin kovasti asioista. Vai ootko temmannu kauhavan puskaradiosta? Sieltähän kaiken kuulee ennenku edes itte on mitään tehny. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhavalla jatkuu kaikki aina samaan entiseen malliin! Varmaankin on asiat temmannu tuolta puskaradiosta, kun en ole tekemisis ollu ylä-asteelta kenenkään kanssa. :--D

      Poista
  6. Nimimerkillä itse kyseiselle alalle pääsykokeisiin valittiin, maailman huonoimmalla päättötodistuksella. Itsellä tosin siihen aikaan tarkkailtiin erästä sairautta jolloin minulle sanottiin suoraan, ettei ole alalle mitään asiaa mutta päättötodistus ei siihen vaikuta :) tsemppiä Hanne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaveri oli päässy sinne kans tosi huonolla päättötodistuksella, että se ei siihen vaikuta. :> ja thanks. <3

      Poista
  7. Heiheihei tuo ekan anon kommentti ei todellakaan ole minun, ei pidä heti syyllistää! Ja asiaahan niissä lemmikkikommenteissa vaan oli ;) rakkain terveisin minä, joka perkele tulin sekoittamaan kaikkien sylvien elämät pätemiselläni :D hhahhahaa

    VastaaPoista