perjantai 31. tammikuuta 2014

Viimeinen päivä tammikuuta

Heippahei! Tuun taas kirjoittelemaan suurimmaksi osaksi kuulumisia. Viikko menny taas nopeeta, eikä oo mitään niin maata mullistavaa tapahtunu mutta kiva viikko ollut silti. Sisko ja sen kihlattu on ollut nyt viisi(?) yötä ollu meillä, ja ollaan suurimmaksi osaksi vaan pelailtu call of dutya, ja oon niin jäänyt koukkuun! Niinkuin Simpsoneihinkin (tapped out) pienen ajan sisällä musta on tullut pelinarkomaani. 

Tänään ajattelin järjestellä tavaroita oikeisiin paikkoihin, nyt kun sain ostettua lipastonkin itelleni, jee! Jonikin sai kaverin tänne kylään ja nyt ne on pihasaunas tällähetkellä pistämäs musiikkivehkeitä sinne saunomista varten. :DD Sisko tulee mun seuraksi tänne, ettei ihan yksin tarvi olla. 


ja kattokaa nyt kuinka masentavan näköistä tuola ulkona onkaan! Joko sais tulla enemmän lunta tai sulaa ihan kokonaan poies....
Käytin muuten meidän Turbon (kissan siis jos joku ei tiennyt) ulkona. Se näki lunta ensimmäistä kertaa, ja tepsutteli sielä menemään kun oli niin kylmä tassunpohjiin. Ja sitä en käsitä kuinka kissasta voi tulla niinkuin koira? Meidän kissa on eläny koko ikänsä koirien seurassa, ja ottanu niiltä sitten mallia. Se vahtii ikkunalla kun joku tulee, sitten se ymmärtää käskyt. :DD En tiedä mikä on menny pieleen, kun kissa ei oo niinkuin kissa. :DD

Oon tässä nyt jonkin aikaa miettinyt koulupaikkaa/työharjottelu paikkaa, että päivisin oisi muutakin hommaa, kun tuvan siivoaminen. Ja alkaa näyttämään aika hyvältä. ;) Kumminkin rakastan koulunkäyntiä, kun on sellainen ala mistä tykkää. Toivotaan että tämä toive toteutuu!

Kyllä se aurinko vähän jo pilkisteli. ;)

En muuten tiedä minkälainen bannerin teen. Tuo väliaikainen ottaa silmiin niin häjysti että pakko sille on jotain tehdä. Onko ideoita? Neuvoja saa antaa millä parhaiten saisi tehtyä.

Mutta kyllä saisi kesä tulla jo kovaa kyytiä. Mulla on uusia vaatteita, mitä kesällä voisi pitää ja haluan testata ne hetinyt! Ei onneksi oo enää kun parisen kuukautta niin huhtikuukin on jo! jee!

Ja tosiaan iski idea. Kun meidän kissahan on sisäkissa, enkä halua sitä vapaana ulkona pitää ettei satu mitään, niin oon nyt käyttäny sitä valjailla. Nyt huomasin että meillä on tossa pihassa sellainen juoksuhihna kiinni niin saan Turbon siihen aina kiinni kun meen Timiäkin viemään pihalle. :DD saa kissa vapaasti ulkona liikuttua.

Sitten kun muhun on tälläinen kesävimma iskenyt, niin ajattelin hiuksiinikin vähän väriä pistää, ja ajattelin laittaa hiukseni vaaleanpunaiseksi.....okei, onko viisas ajatus, vai naksahdus? :DD
Ei mutta olishan se ihan kiva piristys. ;) Nenäkorukin pitäisi mennä ottamaan tässä seuraavan kuun puolella. Wohoo. :) Näkee sitten saanko aikaseks molemmat. Parturiinkin pitäisi jo aika varata, kyllä on tekemistä. 



Mutta nyt voisin lopetella, pitää käydä ulkoilemassa. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti