lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuulumisia!

Joo ja niin taas jäi bloggaaminen unholaan. Ei vaan oo ollut sopivaa rakoa kirjotella tänne. Kumminkin, vuosi -14 on alkanut hyvin. Paitsi kofeiinittoman- ja tipattoman osalta. Minä siis hävisin Jonille. Hävettää.

Ja uudet tuulet kun on puhaltamaan alkanut, niin joudun luovuttaa Jonin maanantaista lähtien pois. Ainoastaan nähdään viikonloppuisin. Ikävä on nyt jo...
Kun on tottunut olemaan (pian parin vuoden ajan) toisen kanssa koko aika. En tiedä miten sitten nukutuksi saan. Onhan se vaikeaa jäädä yksin, ku Joni on mulle avopuoliso sekä parasystävä, ainoa jolle voin purkaa pahaa oloani, ja jutella asioista maan, ja taivaan väliltä. Että nyt vaan sitten jään yksin märehtimään. Onneksi on kissa ja koira seurana.

Mutta nyt iloisempiin asioihin! Pistettiin meidän kämppä uuteen uskoon, ja vessaremonttikin alkaa näillä näkymin ihan pian! Wohoo. Käytiin shoppailemassa kaikkea kivaa vuodevaatteista, hyllyihin sekä koristeisiin. Pian alkaa näyttää siltä että blogin puolellekin tulee kuvia meidän kodista :--) ja kerroinko jo sen että oon (again) punapää? Joo siis yksinkertainen selitys siihen on, että se vaan on mun väri! :--)

Mutta nyt hipsin syömään. Seuraavaan postaukseen voisin ottaa kuvia kun nyt kirjoitan tabletilla, niin toi kuvien lisäys on hankalaa.

Terveisin Hanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti