sunnuntai 2. helmikuuta 2014

flunssaa ja kuumaa kaakaota

Näin siinä sitten kävi. Kamerani ei suostu enää lataamaan ollenkaan, eikä muutenkaan yritä edes päälle lähteä...hmph. Jouduin siis tyytymään kännykän kameraan. 

Flunssakin päätti iskeä muhun, ja täs nyt yritän kuume tokkuraisena keskittymään kirjoittamiseen, että anteeksi jo etukäteen jos on sekavaa tekstiä.

Ajattelin nyt näin aluksi kuvata vain nuo uudemmat asiat mitä on tullut ostettua. 


Nuo hyllyt oli 15€/kpl tokmannilta. Lisää pitäisi hommata, tykkään noista niin. Tavaratkin sain hyvään paikkaan kun ne on viimeksi ollut vähän siellä sun täällä. 


Ah, ihana fleecehuopa jonka kirpparilta löysin uutena. Alunperin henkkamaukasta. Tämän alla tässä sohvallakin makoilen tällä hetkellä.


Säilytys laatikoita 3kpl 10€. Päällystin ne hetkellisesti mutta samantien repes, kun unohdin suojata ne jollakin. Tavarat ainakin pysyy järjestyksessä. ;) 


Kehykset hankiin että sain mun ja Jonin kuvan seinälle. Isompi taulu tulee kun saan aikaiseksi hommattua. Mutta kelpaa tämäkin :)

Lisää kuvia tulee tässä lähipäivinä. 

Tällepäivälle ei tosiaan muuta kuulu kun viltin alla laiskottelua. Flunssa saisi nopeaa lähteä, että jaksaa taas elää. :--) 

Tein muuten uuden bannerin, mitä tykkäätte? :--)

1 kommentti:

  1. Toi tapetti on jollain lailla tosi hieno, semmonen kivan "vintage"!

    VastaaPoista