sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kaikkea turhaa...taas

Hei taas! Aika taas kulunut nopeaa, ja mun ois pitäny postata usiammin, mutta ei vaan oo ollu sopivaa rakoa kirjottaa. Joni alko nyt ystävänsä kanssa remontoimaan meidän piha saunaa. En tiedä minkälainen se oli ennen koska ajattelin etten halua nähdä minkälainen rotisko se oli, mutta kuvan saatte siitä kun se on valmis. :--) 

Ps. Pistän tähän muuten samalla kännykästä otettuja kuvia

1. ES time! 2. Minä ja Joni sekotettuna :DD huhhuh! 3. Minä vaan!

Timi on tällähetkellä parituntia hoidossa vanhempieni tykönä, että saa siivottua rauhas. Vihdoinkin saan tämän tavaramäärän järjestykseen! Kun vaan ois se kesä, niin saisin ruokapöydän, tv-tason yms rehattua ulos ja maalata ne, kun nyt ei ulkona oikeen tarkene maalata. 

1. Minä, again. 2. Kokis pullo räjähti! ja joka paikka oli tahmanen :D 3. Joni ja Turbo katteli tv:tä.

Mutta niin kuulumisia voisin ylipäätänsäkkin kertoa. Tämä viikko on ollut mahtava, vaikken mitään ihmeellistä ookkaan tehnyt! Toissa yönä piti valvoa siskon kanssa, kun se lääkärin määräyksestä piti valvoa koko yö, käytiin toisen siskon kanssa lenkkeilyttämässä koiria. Meni hyvin, mutta rakko tuli pikkuvarpaaseen. Auts. Eli ollaan vaan oltu ja hengailtu.

1.Minä ja mun rakas Ramboni. :-( 2. Hanne 4vee 3. Rambonkans oltiin joskus lappajärvellä.

En oikeastaan edes uskalla kirjoittaa tänne mitään henkilökohtaista, niinkuin omia tärkeimpiä, ihanimpia asioita. En edes mitä tulevaisuudelta haluan, tai mihin mennä opiskelemaan, koska hankin lapsia tai muutakaan. Oon kahden vaiheilla ollut kirjotanko tänne mitään muutakuin kuulumisia ja joitain pieniä asioita mitä oon tehnyt. Ihmiset kun heti lyttäävät maahan, niin ei tohdi toteuttaakkaan mitään haaveita.

Sitä oonkin miettinyt, että kirjoitan tänne näin normaalia kuulumisia niin kukaan ei kommentoi ilkeästi, mutta sitten kun kerron asian mistä haaveilen, vaikka esim " haen tuohon ja tuohon kouluun" niin se ei sitten käy kellekkään! Vaikka kelle sen pitäisikään käydä muutakuin mulle? Mutta ihmiset luulee päättävänsä myös muiden asioista, ja sitä en ymmärräkkään mikä niillä on aivoissa kääntynyt nurinpäin.........? Uskon että tämäkin "pelko" on jäänyt ajoilta jolloin mua on kiusattu. Jäänyt nähtävästi myös pelko uusia ihmisiä kohtaan, se ei nyt niin paha vielä ole mutta en saanut myytyä edes meidän sohvapöytää koska en halunnut päästää tuntematonta käymään täälä. :DD 

Siksi olenkin päättänyt, että kirjoitan tänne asioita mitkä eivät ole niin henkilökohtaisia.

Meen nyt viettämään iltaa siivouksen pariin, ja hyvät illanjatkot myös muille. Keksin seuraavalla kerralla paremman postauksen, nyt tuli kiire ja hoppu ettei ehdi enempää. Ps. Piha sauna tuli justiin valmiiksi, jes!


5 kommenttia:

  1. Ilkeitä kommentteja siksi, koska et välttämättä aina itsekään ole kovin kohtelias muita ihmisiä kohtaan. Muut sinun ikäisesi ovat töissä, kouluissa ja toteuttamassa omia haaveitaan. On epäkohteliasta elää yhteiskunnan tuilla vuosi toisensa jälkeen, ilman mitään yritystä päästä kouluttautumaan tai edes hanttihommiin töihin. Toiset käyvät siellä hanttihommissa ja nousevat vuosi toisensa jälkeen joka aamu, hankalissakin olosuhteissa. On epäreilua muita kohtaan, että muut kattavat yhteiskunnassa pöydän, ja jotkut tulevat suoraan sen ääreen.

    Mä kysyin sulta yhdessä kommentissa, että mikä täällä kauhavalla on niin paskaa, kun siitä aina valitat. Itse olen todella onnellinen, että olen saanut asua niinkin turvallisessa ja hyvässä paikassa kuin Kauhava. Palvelut ovat täällä helposti saatavilla ja laadukkaita. En ymmärrä, mikä Kauhavassa voi olla niin huonoa, vai valitatko vaan valittamisen ilosta? Et edes julkaissut kysymystäni, kun halusin vain kohteliaasti tietää että mikä on niin huonoa.

    Joskus vain pitää mennä itseensä ja myöntää virheensä, ei aina syyttää kaikkia muita. Et varmaan tätäkään kommenttia julkaise, mutta toivon todella että aloittaisit pienen itsetutkiskelun. Se helpottais sun OMAA OLOA, tämä kommentti ei ollut mikään vittuilu tai mikään negatiivinen asia. Toivon että saat asias kuntoon että täältä blogista sais lukea onnellisia tekstejä ja voisit olla itsestäs todella ylpeä ja onnellinen. Sitähän me kaikki halutaan -- se ei vaan onnistu ilman vaivannäköä esim. vaikka just nyt koulutuksen parissa.
    Kaikkea hyvää sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja en kyllä kerinnyt tässä postauksessa kauhavasta mainitsemaan. Ja opiskelu maittaa kun löytää oikean alan, mutta tällähetkellä on syy siihen miksen vielä opiskele.

      Poista
  2. Ensinnäkin mistä kukaan tietää mitä teen tällähetkellä? miksen käy koulua tai ole missään? niin turha siihenkään sanoa mitään. En olekkaan mukava niille, jotka on suoraan sanottuna kusipäitä mua kohtaan. Ja kauhavalla nyt vaan sattuu olemaan aika paljon ihmisiä jotka arvostelee muita ulkonäön työn yms takia. ja jopa tuntemattomista puhutaan paskaa. On niitä varmaan muitakin paikkoja, mutta kauhava nyt on kärkisijalla kun täälä asuu. Oon mä onnellinen kaikista asioistani, sanoinkin etten tule vaan tänne mitään henkilökohtaista kirjoittamaan.

    VastaaPoista
  3. Kauhava ei vaan todellakaan ole kärkisijalla missään skeidan puhumisissa. Muuta Seinäjoelle ja kasvata piirejä, siellä on enemmän ihmisiä ja ne puhuu enemmän sitä paskaa, rankemmalla kädellä. Kauhavalla ei todellakaan arvostella ulkonäön perusteella, itse Suomen viidenneksi suurimmassa kaupungissa asuneena voin sanoa että tytöillä ja naisilla ulkonäköpaineet on ihan järkyttävän eri luokkaa kaupungissa mitä Kauhavalla.
    Minä ainakin kunnioitan kaiken työn tekijöitä, koska itsekin joudun hanttihommia tekemään ennen kuin saan itseni koulutettua juuri siihen ammattiin mitä haluan. En millään voisi uskoa että joku voisi työn takia leimautua jotenkin arvosteltavaksi, ennemminkin työttömät on niitä joita arvostellaan.

    Arvostukseni sinua kohtaan nousi juuri kympillä, kiitos vastauksesta. Olemme vain siis eri mieltä asioista. Voit poistaa draamakommentit jos haluat, sulla on onneksi omat valtuudet siihen mitä julkaiset blogissa.

    Take care, pärjäile.

    VastaaPoista
  4. No uskon, että se on samanlaista joka paikassa, mutta kauhavalta en tunnekkaan kun suurimmaksi osaksi näitä paskanpuhujia, niin siksi en tästä kaupungista tykkää yhtään. Ja totta että kaikilla on eri mielipiteet. Ja kun koulusta/työstä puhutaan niin kyllä menen, kun on sen aika ja tiedän mihin ammattiin haluan.

    VastaaPoista