tiistai 1. lokakuuta 2013

Ensimmäinen lokakuuta

Lokakuussa alkaa mun ns. uusi vuosi! Oon täynnä suunnitelmia, joita pitäisi toteuttaa. Valitettavasti syyssuunnitelmien toteutus jää usein vaatekaapin päivittämisen tasolle... Nyt kumminkin aattelin ihan jotain uutta! Kirjoitin ylös, mitä pitäisi saavuttaa. Jos en toteuta suunnitelmia, niin myöhemmin ottaa päähän ja raakasti! 

1. Liikunta - Pitäisi taas aloittaa edes lenkkeily kunnolla. Kuntonihan on romahtanut ja pahasti..... :--D

2. Tupakointi - Joo, tämä iänikuinen taistelu lopettamisen kanssa, mutta ajattelin aluksi vähentää.

3. Paino - Pitäisi nousta! Yksinkertaisesti olen alipainoinen luuranko, ja haluan enemmän lihaa ympärilleni.

Ja koska en tätä asuntoa viitsi alkaa sisustamaan (tapetinvaihto/maalaus yms) koska ei tiedä kauanko tässäkään enää asustellaan. Tapetit tulee laatikosta ulos vasta sitten, kun on oikea aika. Sohvat kumminkin ajattelin päällystää uusiksi, sekä tuolit. Seinälle meinasin eilen aloittaa kirjoittamaan jonkun tekstin, mutta päätinkin etten ehkä, kun en tykkää näistä tapeteistakaan jotka tällähetkellä on seinässä. Eli jääkööt se kirjoittaminenkin sinne toiseen asuntoon. :--)  Ainoa huonekalu jota tarvitsen tällähetkellä eniten on vaatekaappi. Jäi liian pieneksi vaatteille tuo entinen.. ;) 

Lisää on paaaaljon suunnitelmia, joita pitäisi toteuttaa, mutta kirjotin nyt vain noin vähän, koska lisää tulee seuraavissa postauksissa kuinka oon onnistunut. 

Syksy vaan on niin ihanaa aikaa, keksii jopa enemmän tekemistä kuin kesällä. :--)

Pistepiste - Hetken maailma on tässä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti