keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Toinen lokakuuta

Huomenna kun on 3pvä niin täälä alkaa sellanenkin hulina ja vilinä Jonin syntymäpäivän kunniaksi. Ei se aiemmin syntymäpäiväänsä meinannutkaan viettää, että porukkaa tulisi, mutta koska mun vanhemmat, ja Jonin vanhemmat ei oo tutustunut, niin aateltiin pyytää ne yhtäaikaa kerrankin tänne että tapais toisensa ees joskus. :--) Ollaanhan me Joninkans pian puolitoistavuotta oltu yhdessä, että ois nyt korkea aika vanhempien tehdä tuttavuutta. :--)

Tämä kaatopaikka pitäis tänään siivota, ja järjestellä tavaroita että kehtaa tänne ihmisiä kylään pyytääkkin. Aamusta ajattelin hakea leivonta-aineet, että ois jotakin tarjoiltavaakin. ;)
Sain heti hypätä kakkuohjeet yli, koska tuo mies on niin nirso ettei mikään kakku sille kelpaa. 
Niinku arvata saattaa, niin Jonin toive leivoksista on ensimmäisenä : Mokkapalat. Ja ne mä myös aion tehdä, jos aika riittää. 


Mokkapalat

» 4 munaa

» 3dl sokeria

» 4dl vehnäjauhoja

» 2-3rkl kaakaojauhetta

» 2tl leivinjauhetta

» 100g sulatettua margariinia tai voita

» 1½dl maitoa

Kuorrutus

» 300g tomusokeria

» 4rkl kaakaojauhetta

» 4rkl kahvia

» n. ½dl solatettua margariinia tai voita


Vaahdota munat & sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sulatettu rasva & maito. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina uunipellille. Paista 225:ssä asteessa noin 15 minuuttia. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä ne leivoslevyn pinnalle. Anna kuorrutteen jähmettyä, ja leikkaa annospaloiksi!

Tuolla ohjeella oon aina mokkapalat tehny, ja toimii! ;) Toisena leipomuksena aattelisin joitain muffineja, tai jotain muuta? En vielä tiedä, ja aika senkun vain meinaa loppua. 

Sitten muihin asioihin, oon hankkimassa tänne uusia huonekaluja ja niitä nyt on jonkun verran tulossa. :--) 


Ainakin tämä ikean uus sohvapöytä. Meillähän kun tuo vanha sohvapöytä on liian tumma väriltään, ja korkea niin se ei sovi tänne kämppään yhtään. Sitten tosiaan kun oon tuota uutta asuntoa varten heittänyt menemään tavaroita, jotka ei todellakaan tule sinne asti. :--D


Vielä tämäkin! Ikean ruokapöytä ja tuolit! Aivan ihanat. <3

Sitten on sohvaa hankittuna, ja lepotulia. Niistä nyt ei kuvaa oo, mutta myöhemmin varmastikkin tulee. ;) 

Mutta tähän on hyvä kirjottaminen lopettaa, ettei tuu turhaa juttua tänne. :--)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti