maanantai 19. elokuuta 2013

Maanantaita!

Tänään on ollut tosi ankea, ja hermoja raastava päivä. Jos unenlahjat riittäis, oisin voinut nukkua koko päivän ohitse. Joiltakinhan se käy todella helposti. Tähän päivään siis kuuluu erittäin huonoa. Ainoa asia mitä tänään olen tehnyt, niin olen vain pelannut call of dutya. Erittäin koukuttava peli, oon sen pelannut jo pari kertaa kokonaan läpi.

Sitten asia, joka ärsyttää todenteolla, on tämä asunto. Hometta, hometta, ja lisää hometta. Koskakohan löydän sellaisen asunnon jossa EI OLE hometta? Haluaisin pienemmän, puhtaamman, ja sopivan kokoisen asunnon meille kahdelle. Viikon päästä saisi soittaa yhdestä asunnosta, ja odotan jo innolla päästäisiinkö siihen!

Ja ehkä ärsyttävintä tällähetkellä on se, että mätänen kämpillä yksin. Tässä pikkukylässähän kun ei mitään tekemistä keksi. :--( Ystävät asuvat eri paikkakunnalla, kun minä. Eli se on harva kerta kun saan kutsuttua tänne ketään. Aaargh! Miks kaikki on aina hankalaa? Ja miks aina kun on hyvä päivä, niin se menee jollain lailla pilalle....

Tähän purkaukseen on hyvä lopettaa. Seuraavan postauksen voitte te päättää, ettei tule tälläistä angsti tekstiä.


2 kommenttia:

  1. kannattaa ennen muuttoa tutkia asunto kunnolla ja jos asunnossa on hometta sen kyllä haistaa ennenkuin tavarat on sisällä. kauhavalla jouppi on sellaista aluetta etten ikinä ikinä enää muuta niihin home luukkuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joupillekkaan mua ei saa. Täs kämpäs ei tuoksunu oikee yhtään mikään kun tähän vuosi sitten muutettiin, huomattiin se vasta talven aikana, että alko eteises haista aivan kauhialle. Sitten huomasin, kun vaatteita heitin pois, että kaikki haisi aivan homeelle. :/ Kyllä pakko tarkkaan alkaa kattomaan, millaseen kämppään sitä muuttaa.

      Poista