torstai 22. elokuuta 2013

Eilisestä lisää

Noniin, teen eilisen postauksen loppuun hiuksista. Vaalensin siis taas hiuksiani. Oon nyt pari kertaa vaalentanu tuolla Lorealin ferialla (?) ja erittäin hyvin oon saanut sillä vaalennettua.


Tosi hyvin kyllä tehos tuo väri, että heti kun väriä alko pistämään, niin huomas kuinka alko vaalenemaan. :--) Muiden mielestä nämä mun hiukset on jo valkoset, mutta kyllä aioin vielä kerran värjätä. 


Turboki siihen tuli ihmettelemään, kun pistin väriä päähän. Yritti kokoaika hyökkiä hiuksiin kiinni. :--) Annoin tuon värin vaan vaikuttaa 15-20min. Että tehokas väri kyllä on! Suosittelen.


Mitäs pidätte? Onko vielä kellertävät, vaiko justii sopivat? :--) Ite ainakin oon tyytyväinen, enkä hiuksiani stressaa yhtään, niinkuin ennen. Vaikka raitoja tekis mieli pistää, mutta kattoo ny sitte myöhemmin, kun en edes tiedä millä värillä pistäis. 

Tämä päivä menee sitten pakates (ehkä) jos päätetäänkin lähteä lappajärvelle mökille. Shoppailemas ehdiin kyllä käydä tänään, ja 3 tunnin kauppareissu, enkä ostanu kun meikkivoiteen. Meinasin kyllä ostaa sellasen seinäkyltin : "Home without a cat is just a house" mutta unohdin sen sitte sinne. Pitää myöhemmin käydä hakemas. :--)

Nyt ruokaa tekemään! Heippa.

PS. Onko hyvä, vai huono tuo hiustenväri?
PPS. Jos laitan raitoja (huomatkaa jos) niin mikä väri olisi hieno? :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti