maanantai 4. marraskuuta 2013

Marraskuu ja uudet kujeet !

Oon elänyt ihan lokakuun puolella. Äsken vasta tajusin että on marraskuu, kun katsoin tietokoneesta päivämäärän! :--D 


Huomenna tänne tulee aamu kahdeksalta nokikolari. Naakka tehny pesänsä, nii pakko tuhota se. Sitten ois myöhemmin tiedossa koko vessan remontoiminen. Talo muuten hieno ja täydellinen niin vessan pitää olla tollanen kaaos. :--D Jonikin ensimmääsenä tuumas " Miks aina kun asunto on muuten hyvä, niin meille osuu nuo aivan järkyttävät vessat?"....niimpä.

Pientä sisustus intoa on pukannut päälle, ja ideoita tulvii paljon. :--) Pääsenpäs shoppailemaan seuraavalla viikolla ! Ostin meille ihka uuden ihanan sängyn ! I love it. Joni ei tienny mitään, että uus sänky on tulossa, muutakun tänään vasta. Sänky saapuu meille viikon päästä, wipii. 

Nyt oon myös innostunut myymään tavaroitani ja kaikkea muuta mitä myytävää löytyy. Tänään laitoin ensimmäisenä myyntiin astioita jotka on paketis ollut alusta asti, ku ne oon saanu niin ne meni heti. :--) Seuraavana on vaatteita lähdössä, mitä en koskaan oo käyttäny. 
Meinasin tänne bloginkin puolelle sellasen pienen kirpparin tehdä, että myyn täälä, mutta se jääkööt nähtäväksi. ;) 
4 kommenttia:

 1. Sopiiko kysyä et millä rahalla sä ostelet vaatteita ja huonekaluja ja uuden sängyn yms? Oon ainakin ymmärtänyt ettet käy töissä.. ja millä rahalla te talon ostitte?? :O vai käykö sun poikaystävä töissä vakituisesti? :o mitäs muuten sille teidän koiralle kuuluu kun et oo siitä mitään päivittäny, mitä se muutosta tykkäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku viimeksi tässä samaa kysyttiin, niin oon säästänyt ja kerännyt rahaa sitä varten että löydettäisiin uus asunto, että saan sinne kaikkea ostettua, ku viime kämppää ei homeen takia viitinny alkaa laittamaan. Nyt ku muutettiin nii nyt törsään ne säästörahat. :) Ja en mä millään kalliilla kumminkaa tavaraa osta, että kierrän kirppareita. Ja mies korjailee autoja. :) Joo Pojusta piti täs eilen kirjottaa mutta jäi. Koira tykkää olla kun on enemmän piha tilaa juoksennella eikä autoja pörrää niin likellä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :--) Vaikka päässänihän on pidennykset. :--D

   Poista