maanantai 11. marraskuuta 2013

Kuulumisia ja lisää hiusjuttuja!

Viikot menny taas nopeaa! Asuntoa ollaan pistetty taas enemmän kodin näköseksi. :--) Myin astioita jotka on ylimääräsenä kaapissa lojunu, ja sain lisää shoppailu rahaa! :--)

Hiuksista sitten lisää! Pidennykset on alkanut "kasvaa" poies. Seuraavana ideanan on napata ne päästä poies, ja leikata vähän lyhyemmäksi. Oon aina tykännyt lyhyistä hiuksista, koska omanihan ei kasva kun olkapäille asti.. AINA. Ei ikinä sitä pidemmälle. 
Tässä nyt ois valinnanvaraa, ja kommentoikaa mikä malli on hienoin. :--) PS. Hiukset aattelin värjätä blondiksi, että kattokaa sillä lailla. 


1. Tollaset hiukset oon aina halunnut! Ja noita ois tosi helppo laittaa, eikä tarvisi aina takkujen kanssa tapella. :--D

2. Samalla mallilla kuin 1:sessä, mutta vain etuhiusten kanssa. I love it!

3. Ihanan tyylikäs! Ei muuta sanottavaa kuin t ä y d e l l i n e n !!


Eli siis valitkaa mikä ois paras vaihtoehto! Ja sitten tilais ajan parturiin! :--)Nyt syömään, ja koira käyttämään lenkillä, heissulivei! Ps. Seuraava postausaihe????


2 kommenttia:

  1. En nyt halua yksitys kohtaisesti teidän koiraa kritisoida, mutta uutisis oli juurikin siitä lapsia 'raadelleesta' doopermannista, joten kannattaa melko tarkkaan kattoa kulkemisia ! :) Varsinki jos tiedetään jo ettei oikein lapsia rakasta.
    Se on vaan tosi ikävää jos jotakin pääsee sattumaan ,yleensä kun tulee se vaatimus että piikille .. :/
    Ja ei tuakaan varmaan kovan pieneksi jää niin saa pahaa jäläkeä aikaaseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tämähän tykkäis lapsista jos ne olis paikallansa ja silittelis, mutta kun lapset on vähän villejä niin meidän koira on ihmeen arka niitä kohtaan.. :/ ei sillon päästä lähellensä. Rumaa jälkeä kyllä tulee jos pääsis puremaan, mutta ei olla enää viititty pitää irti. :s Siskolla on tästä samasta pentueesta, ja se tykkää lapsista eikä piittaa niistä mitään, että on koirat vähän eri maailmoista. :--D

      Poista