sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lapsia, leluja ja shoppailua


Tässä on nähtävästi yli viikko mennyt viime postauksesta. Ei vain ole ollut aihetta mistä kirjoittaa, ja kamera on aina jossain silloin kun nimenomaan löytyy hyvää kuvattavaa.

No mutta kumminkin, nyt sain jotakin aihetta kirjoittaa kun pari päivää sitten mun paketit saapui postiin.



Tuossa tuubihuivi. Niin kaikki sen huomaa että se on se, mutta tilatessani en huomannut noita viiksiä. Hetken katsoin ja ihmettelin "mitä nuo on?" :D 



Sitten tämä seppälästä tilaamani paita. Koko on s mutta paketin avattuani ja paitaa katsoen totesin tämän olevan kokoa xxxxl vaikka lapossa on s. Ei se onneksi haitannut, rennot vaatteet on mukavat. :)



Sitten tämä venytyskoru. Ajattelin vähän venyttää mutten paljoa. :--)

Eilen sitten lähdettiin lapualta hakemaan Jonin poikaa. Se tuli ensimmäistä kertaa meille yöksi, ja arvatkaa stressasinko osaanko tehdä kaiken oikein. Onneksi se kumminkin on muhun tottunut ettei se ollut ongelma enää. Eniten mua kauhistutti sen nukkumaan vieminen jos sille iskeekin koti-ikävö. Päinvastoin! Sielä se riehu jonkun aikaa ennenkuin kiltisti meni nukkumaan autot kainalossa ja toivotti meille hyvät yöt. :) 



Siskon poika tuli kanssa kyläilemään. Lapset ei halunneet leikkiä keskenään, mutta kyllä ne aina välillä toisille jotain jutteli ja halaili :)



Tällainen erilainen viikonloppu meillä, mites teillä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti