torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuu!


Näin nopeaa se joulu taas tulee! Älysin nyt vasta kunnolla, että jouluun ei enää oo kuin 19 päivää. Onneksi ollaan saatu hankittua kumminkin jouluvaloja ja kynttilöitä. Kuusesta en tiedä hommataanko, ja jos hommataan niin joko aito kuusi tai valkoinen tekokuusi. Lumi on onneksi jo alkanut maassa pysyä! Enää oisi tiedossa Jonin lahjan hankinta. Miehelle vaan on niin hankala lahjaa hankkia! :--D Ehdotuksia voisi antaa mitä miehelle voisi ostaa!


Tosiaan pidennykset meni aikaslailla jo pilalle, ja latvat kuivu sen verran että en enää tykännyt niitä pitää. Sisko ne otti poies samantien ku kävin sanomassa, että haluan ne päästäni heti pois! :-D Omat hiukset oli kivasti kasvanu niiden alla! Värinkin tosiaan hiuksiini vaihdoin, kun se mustaharmaa sekotus oli aika järkyttävä kun alko haalistumaan.


Omat hiukset vaan on jotain niin ihanaa. En enää ikinä meinaa hommata pidennyksiä. Ja tämä värikin on ihan uutta mun hiuksissani, en ollut aiemmin värjännyt kuparin ruskealla. :-)

Ollaan nyt vietetty paljon taas aikaa vanhempieni luona, vaikka kotona ois kyllä paljon tekemistä!



Ja koska luovuttiin aiemmasta koirastamme ainaisten ongelmien vuoksi, niin tässä olisi ehkä uusi tulokas tulossa, kun saisi vastauksen jo tietää. ;) ps. ja turha tulla sitten ihmisten valittamaan tähän ainakaan koira-aiheista kiitos.

Mutta tämä joulunaikakin on niin ihanaa, että tässä jo sisustus suunnitelmat iskee kovaa kyytiä päälle. ;) Sainhan mä keittiönpöydän hommattua, ja kaikkea muuta kivaa. :> 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti